Home » Betalen en verzenden

Betalen en verzenden

Bij GranSardegna kunt u betalen met iDEAL, Visa en Mastercard en tal van andere mogelijkheden. Indien u gebruik maakt van één van deze betalingsmogelijkheden, is uw betaling direct door ons ontvangen en streven wij ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen na uw betaling te verzenden (vakantie, weekend en feestdagen voorbehouden).

GranSardegna maakt voor uw betalingen gebruik van een onafhankelijke, derde partij Mollie.
Wij krijgen geen inzage in uw persoonlijke betaalgegevens. De transacties worden door middel van de modernste versleutelings-technieken (SSL) beveiligd, zodat ze niet ontcijferd kunnen worden door anderen en uw betalingen veilig verlopen.

Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind u hier.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 100,– neemt GranSardegna de verzendkosten voor haar rekening. Voor bestellingen beneden dit bedrag, wordt een eigen bijdrage van € 7,09 per zending in rekening gebracht. Zodra uw pakket aan PostNL is aangeboden ontvangt u een e-mail met de track en trace code. Meer informatie is terug te vinden op de site van PostNL.  Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 10,50 en leveren wij vanaf € 150,– uw order gratis thuis.

Indien u uw bestelling op een ander adres dan uw huisadres wenst te ontvangen, kunt u dit bij uw opdrachtverstrekking vermelden. Uw bestelling wordt verzonden nadat uw betaling door ons ontvangen is. De levertijd wordt vanaf dit moment gerekend.

De verzending van elk pakket is te volgen via track & trace. Er is standaard 1 afleverpoging met burenlevering, bij niet thuis gaat het pakket direct naar een afhaallocatie.

Bezorging feestdagen

Rond de feestdagen gelden aangepaste aanlever- en bezorgdagen. Op deze pagina vind je per dienst of product handige pdf’s met meer informatie over de bezorging rond de feestdagen van 2023.
Tip: houd er rekening mee dat de meeste PostNL-punten op feestdagen gesloten zijn. Dat voorkomt onnodige vertraging en te late bezorging. Bekijk alle informatie op bezorging tijdens de feestdagen.

NIX18

logo nix18Het is voor personen onder de 18 jaar wettelijk verboden om alcohol te kopen.
Vandaar dat bij alle producten waar alcohol in zit een leeftijds controle is ingebouwd.

Let op: liegen op internet over je leeftijd is een onrechtmatige daad.

Vragen over betalen & verzenden?

Indien u nog vragen hebt over ´betalen en verzenden´, stuurt u dan een e-mail met uw vragen naar klantenservice@gransardegna.com