Home » Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Onze verschillende betaalmogelijkheden op een rijtje:

U kunt uw bestelling op GranSardegna eenvoudig en veilig betalen met

  • iDEAL
  • PayPal
  • creditcard
  • Bancontact
  • KBC/CBC Payment Button
  • Belfius Direct Net
  • Sofort banking

Wat is iDeal? 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankieren programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RBS of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Wat is PayPal? 

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op Gransardegna.com en in veel andere online winkels kunt betalen via e-mail. PayPal heeft wereldwijd meer dan 120 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening. Nadat u uw PayPal-rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Hoe werkt PayPal?

Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te

Kan ik met een creditcard betalen?  

Naast iDEAL en Paypal behoort de creditcard tot de standaard betaalmethoden bij GranSardegna.com.
In het betaalscherm kunt u kiezen voor MasterCard en Visa.
weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

 

Kan ik ook met PIN of contant betalen?

Het is bij afhalen van uw bestelling of op beurzen natuurlijk mogelijk om uw bestelling bij GranSardegna te betalen door middel van een pin transactie of contant.
Gebruik de optie ‘iDeal’ als u met uw pinpas op de website wilt betalen.